Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Aksaray’da 100 bisikletli 100.yıl Cumhuriyet turu

Aksaray’da 100 bisikletli 100.yıl Cumhuriyet turu
Aksaray Anadolu AŞ
27 Ekim 2023 17:19

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Necmiye Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 27 Ekim 2023 – Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde, Necmiye Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Aksaray Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi öğrencilerinin katılımıyla “100 Bisikletli 100.Yıl Cumhuriyet Turu ” etkinliği düzenlendi.

Necmiye Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden başlayıp Aksaray Üniversitesi turu ile devam eden tekrar okula gelinmesiyle biten parkur boyunca öğretmenler bisikletleriyle gençlere eşlik ettiler.

Okul Müdürü Esra Nazire Meşincigiller: “Aksaray’ın güzel doğasını ve Cumhuriyet coşkusunu bir araya getiren bu etkinlik, sabah saatlerinde başladı. Öğrenciler, okullarının önünden toplanarak rengarenk süslenmiş bisikletleriyle yola çıktılar. Bu, aynı zamanda sağlıklı yaşamı teşvik etme ve çevreye duyarlılık konularında önemli bir mesaj içeriyordu. Etkinlik boyunca, öğrenciler şehirlerinin sokaklarında pedallarken, gülümsediler ve Cumhuriyet’in kazanımlarını düşünerek bu özel yılı kutladılar. Aksaray halkı da bu enerjik gençleri alkışlarla karşıladı ve onlara destek verdi. Bu etkinlik, gençlerimizin Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmasını ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmesini sağlamak amacıyla düzenlendi. Öğrencilerimizin bu etkinliği coşkuyla karşılaması bizi gururlandırıyor.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.