Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 22°C
Per 20°C

Aksaray’da bayramda hava nasıl olacak?

Aksaray’da bayramda hava nasıl olacak?
Aksaray Anadolu AŞ
20 Nisan 2023 01:21

Aksaray’da arife gününden itibaren bölge genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Aksaray’da arife gününden itibaren bölge genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Konya Metroloji Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, arife günü ve Ramazan Bayramı’nda Aksaray ve çevresi için sağanak yağış uyarısı yaptı.

Sıcaklıklar azalacak

Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre arife günü ve Ramazan Bayramı’nda bölgenin büyük bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

Yağışların kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı bekleniyor

İşte bayramda gün gün hava durumu

Arife günü (20 Nisan 2023 Perşembe): Bölge genelinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 1. günü (21 Nisan 2023 Cuma): Bölge geneli yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 2. günü (22 Nisan 2023 Cumartesi): Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Niğde ve Karaman hariç yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 3. günü (23 Nisan 2023 Pazar): Bölge genelinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

En düşük / En yüksek hava sıcaklıkları ise şu şekilde:
Perşembe 8/16,
Cuma 6/17,
Cumartesi 8/18,
Pazar 9/20.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.