Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray’da bayramda sağanak yağışlar bekleniyor

Aksaray’da bayramda sağanak yağışlar bekleniyor
Aksaray Anadolu AŞ
1 Mayıs 2022 23:49

Ramazan Bayramı’nda bölgede büyük bir bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde (Aksaray, Konya, Karaman, Niğde) azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Ramazan Bayramı’nda bölgede büyük bir bölümünün yağışlı geçeceği, sıcaklıkların bölge genelinde (Aksaray, Konya, Karaman, Niğde) azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Yağışların yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde ve genellikle öğleden sonraları ve akşam saatlerinde etkili olacağı tahmin ediliyor.

30 Nisan 2022 Cumartesi günü: Bölge genelinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Konya’nın kuzeybatı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

1 Mayıs 2022 Pazar (Arife günü): Bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

2 Mayıs 2022 Pazartesi (Bayramın 1. Günü): Aksaray, Niğde ve Karaman çevrelerinin parçalı ve çok bulutlu, Konya’nın batı ve güney kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

3 Mayıs 2022 Salı (Bayramın 2. Günü): Bölge genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

4 Mayıs 2022 Çarşamba (Bayramın 3. Günü): Karaman çevrelerinin parçalı ve çok bulutlu, Konya, Aksaray ve Niğde çevrelerinin ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İllerimizde Ramazan Bayramı Boyunca Hava Durumu:

Aksaray: Cumartesi ve Pazar günleri ile Bayramın 2.ci ve 3.cü günleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, günün en yüksek sıcaklığının 18 ila 23 derece arasında

Konya: 5 gün boyunca aralıklı yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, günün en yüksek sıcaklığının 19 ila 23 derece arasında

Karaman: Cumartesi ve Pazar günleri ile Bayram’ın 2.nci günü yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, günün en yüksek sıcaklığının 22 ila 25 derece arasında

Niğde: Cumartesi ve Pazar günleri ile Bayramın 2.ci ve 3.cü günleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, günün en yüksek sıcaklığının 19 ila 24 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Başlama-Bitiş Zamanı
29.04.2022 18:00 – 04.05.2022 21:00

(haberaksaray.com/Deniz Kurtoğlu)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.