Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 21°C

Aksaray’da restorana baskın! Çok sayıda silah ele geçirildi

Aksaray’da restorana baskın! Çok sayıda silah ele geçirildi
Aksaray Anadolu AŞ
28 Temmuz 2022 13:26

Aksaray’da jandarma ekiplerinin alkollü bir restorana yaptığı ani baskında tüfekler, silahlar ve çok sayıda mermi ile fişek ele geçirildi.

Aksaray’da jandarma ekiplerinin alkollü bir restorana yaptığı ani baskında tüfekler, silahlar ve çok sayıda mermi ile fişek ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Aksaray’ın Güzelyurt İlçesine bağlı Selime Beldesi’nde bulunan alkollü restorana baskın yaptı.

Gerçekleştirilen baskında restoran ve restoranda bulunan tüm şahıslar adeta didik didik aranırken çok sayıda suç unsuru ele geçirildi. K.A. (34) isimli şahsa ait restoranda 1 adet av tüfeği, 1 adet pompalı av tüfeği, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet tabanca, 9 adet av tüfeği fişeği, 16 adet tabanca fişeği, 290 adet saç tokası, 3 adet tabanca şarjörü, 22 adet kuru sıkı tabanca fişeği, 1 adet kılıç ve 1 adet tabanca kapak takımı ele geçirildi. Restoranda müşteri olarak bulunan E.B. (28) isimli şahsın üzerinde yapılan aramada ise 1 adet uyuşturucu içme aparatı, E.Y. (43) isimli şahsın aracında yapılan aramada 1 adet tabanca ve A.A. (42) isimli şahsa ait araçta yapılan aramada ise 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alınarak gerekli adli işlemlere başlatıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.