Dolar 32,4270
Euro 34,8896
Altın 2.436,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Aksaray’da halk otobüsleri denetlenip, pandemi uyarısı yapılıyor

Aksaray’da halk otobüsleri denetlenip, pandemi uyarısı yapılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
9 Ocak 2022 10:15

Aksaray’da trafik ekiplerince kentin 3 farklı noktasında halk otobüsleri üzerinde denetimler yapılırken ekipler vatandaşları pandemiye karşı uyarıyor.

Aksaray’da Ebulfeyz Elçibey Caddesi, Eski Sanayi Caddesi ve Büyük Bölcek Caddesi’nde polis ekiplerince yapılan denetimlerde durdurulan halk otobüslerinde şoförlere ilk olarak yolcu sayısı soruldu. Vatandaşların trafik güvenliği açısından şoförlerin SRC belgeleri de sorgulanırken pandemi kuralları hatırlatıldı. Otobüs şoförleri maskesiz ve ayakta seyahat edecek olan yolcuları almaması yönünde uyarılar yapılıyor.

Yolcu taşımacılığında kentin en yoğun hatlarından birisi olan Belediye Caddesinden Aksaray Üniversitesi Kampüsüne giden halk otobüslerinin güzergahı olan Ebulfeyz Elçibey Caddesinde önlemler diğer noktalara göre daha sık tutuluyor. Hem hattaki sefer sayısının hem de yolcu sayısının fazla olduğu güzergahta otobüslerin içerisini denetleyen polis ekipleri yolculara uyarılarda bulunuypr. Polis ekipleri seyahat eden yolculara, “Pandemi henüz bitmiş değil. Herkes daha dikkatli daha duyarlı olsun. Maskemizi takalım, hijyen ve temizliğe dikkat edelim” kuralları hatırlatıyor. (İHA)

blank

blank

blank

YORUMLAR
  1. blank Ali Rıza Karacaer dedi ki:

    Özel Halk Ötobuslerinin şoförleri yolcuların dur işaretine rağmen bazı duraklarda durmuyorlar Yunus Emre Mah.7008 sk Ekecik fırını önündeki durakta bu durum birkaç kez tekerrür etti