Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray’da jandarma ekipleri kış denetiminde

Aksaray’da jandarma ekipleri kış denetiminde
Aksaray Anadolu AŞ
30 Aralık 2021 11:31

Aksaray’da jandarma trafik ve asayiş ekipleri uygulamalara devam ediyor.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ve asayiş ekipleri kış mevsimi dolayısıyla ilçe, belde ve köy yollarındaki trafik ve asayiş uygulamalarını artırdı. Meydana gelebilecek trafik kazalarının önlenmesi, ölüm, yaralanma ve maddi hasarların en aza indirilebilmesi için güvenlik önlemlerini artıran ekipler gün boyunca yollarda denetim yapıyor.

Kar yağışının yoğun olduğu Ağaçören ilçesinde kazalara karşı önlemler alan ekipler özellikle sabah saatlerinde sürücüleri uyarıyor. Okul çevrelerinde ve servis araçlarında denetim faaliyetlerine devam eden jandarma ekipleri ilçe, belde ve köylerdeki okulları da ziyaret ederek öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgiler veriyor.

Konuyla ilgili İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Soğuk kış şartlarında vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için yol emniyet ve kontrol devriyeleri, özellikle çocuklarımızın huzur ve güven içerisinde eğitim-öğretim hayatlarına devam etmeleri için okul çevresinde ve servis araçlarında denetim faaliyetlerine aralıksız devam etmektedir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim döneminde yanında olmak, okul servis araçlarında huzurlu ve güvenli yolculuk yapabilmelerini sağlamak amacıyla trafik güvenliği ve denetimi faaliyetlerimize hassasiyetle devam edecek” denildi. (İHA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.