Aksaray’da Jandarma’dan FETÖ operasyonu
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, yasadışı faaliyetleri önlemek ve kamu düzenini sağlamak amacıyla gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda Ortaköy’de “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan aranan K.Ç. isimli şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre; Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde huzur ve güvenin sağlanması için kararlılıkla çalışmalarına devam ediyor. Son operasyonlarında, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Ortaköy İlçe mülki sınırları içerisinde “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan K.Ç. isimli şahıs tespit edildi.
TEM Şube Müdürlüğü ve Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uzun süren takip ve istihbarat çalışmalarının ardından şahsa operasyon yaparak gözaltına aldı. Gözaltına alınan K.Ç., yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi..
