Dolar 32,3357
Euro 34,7413
Altın 2.431,60
BİST 9.999,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Aksaray’da kar yağışı etkisini sürdürüyor

Aksaray’da kar yağışı etkisini sürdürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
10 Mart 2022 13:51

Aksaray’da gece yarısı başlayan kar yağışı etkisini aralıklarla sürdürüyor.

Aksaray’da gece yarısı başlayan kar yağışı etkisini aralıklarla sürdürüyor. Aksaray’da gece yarısı başlayan ve halen etkisini sürdüren kar yağışı kenti kısmen beyaza bürüdü. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı karayollarında da görüş mesafesini etkiledi. Bu mevsim son 50 yılın en iyi kar yağışını alan Aksaray’da yağışlardan vatandaşlar da mutluluk duydu.

Kar yağışının bereket olduğunu belirten Osman Akyol, “Uzun yıllardır böyle bir kar yağışı görmemiştik, elhamdülillah. Hem şehrimize hem ülkemize çok güzel bereket oldu. Bugün 10 Mart, bugün tekrar kar yağdı. Allah’a şükür barajlarımız yeterli doluluğa ulaştı. Hatta kurumuş olan çeşme ve pınarlarımız vardı onlarda yeniden su akışını gördük. Bunlar çok güzel şeyler. Rabbimiz inşallah vatanımıza milletimize daha hayırlı eylesin bu yağışları. Bereket olsun afet olmasın diye dua ediyoruz. İnşallah her senemiz böyle bereketli olur” dedi.

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.