Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Aksaray’da karnesini getirene sinema bileti hediye

Aksaray’da karnesini getirene sinema bileti hediye
Aksaray Anadolu AŞ
22 Ocak 2022 09:54

Aksaray Belediyesi, şehir genelinde ilk ve orta öğretim düzeyindeki karne heyecanı yaşayan öğrencilere ödüllendirmek üzere “Karneni getir sinema biletini al” kampanyası başlatarak velisi ile karnesi getiren öğrencilere sinema bileti hediye ediyor.

Tüm yurtta olduğu gibi Aksaray’da öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Aksaray Belediyesi, yarıyıl tatilinde karnesi ile gelen öğrencilere sinema bileti hediyesi verileceğini sosyal medya hesaplarında duyurmuştu.

Okullarındaki karne dağıtım töreni sonrasında karnelerini alan öğrenciler, velileri eşliğinde Aksaray Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne gelerek sinema biletlerini aldılar.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yarıyıl döneminde öğrencilere küçük bir hediye vermek istediklerini söyleyerek “Karnesini getiren tüm öğrencilerimize ile sinema bileti hediye ediyoruz. Yoğun bir ilgi ile karşı karşıyayız. Yaklaşık 5 Bin öğrenciye ulaşacağımızı düşünüyorum.

Karnesi ile birlikte gelen 7 yaş ve üzerindeki öğrencilerimize TRT’nin “Aslan Hürkuş Kayıp Elmas” film biletini, 10 yaş üzerindeki öğrencilerimize ise “Kesişme İyi ki Varsın Eren” film biletini hediye ediyoruz. Amacımız sinema filmini sevdirmek ve milli duyguların pekişmesini sağlamak. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.