Dolar 32,5314
Euro 34,9862
Altın 2.434,70
BİST 9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray’da mobil kuaför hizmeti

Aksaray’da mobil kuaför hizmeti
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ağustos 2023 15:42

Aksaray Belediyesi dar gelirli aileler başta olmak üzere yaşlı, engelli ve sosyal yardıma ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını karşılayacak çalışmalar yaparak vatandaşların gönlüne dokunuyor. Bu hizmetlerden biri olan mobil kuaför aracı. Kent genelinde program dahilinde belli bir rota çizerek bugüne kadar binlerce vatandaşın faydalanması sağlandı.

Aksaray Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından sağlanan kuaför hizmetini bayanlar için bayan, erkekler içinde erkek kuaförü her yaş grubundan kadın veya erkeğin saç kesimlerini gerçekleştiriyor.

Kullan at malzemelerle hizmet verilen araçta, ekipmanlar her kullanım sonrası sterilizasyon makinesinde dezenfekte ediliyor.

Mobil kuaför hizmeti hakkında konuşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mobil kuaför aracının hafta içi her gün ücretsiz olarak hizmet verdiğini açıkladı. Belediye Başkanı Dinçer konuşmasının devamında “Sosyal belediyecilik alanında birçok yenilikçi projeye imza atan Belediyemiz, hayata geçirdiği ‘Mobil Kuaförlük’ projesi ile kuaför ve berber imkânı kısıtlı olan mahallelere giderek hizmetini vatandaşın ayağına götürüyor.

Dar gelirli aileler başta olmak üzere; yaşlı, engelli ve sosyal yardıma ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını karşılayacak çalışmalar yapan Belediyemiz, vatandaşların gönlüne dokunmaya devam ediyor” dedi.

Kendilerine sunulan hizmeti yorumlayan vatandaşlar, “Kuaför hizmeti ayağımıza kadar geldi, çok memnunuz. Teşekkür ederiz Başkanımıza” ifadelerini kullandılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.