Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 27°C

Aksaray’da toplu taşıma ve servis araçları denetleniyor

Aksaray’da toplu taşıma ve servis araçları denetleniyor
Aksaray Anadolu AŞ
17 Eylül 2022 17:09

Aksaray’da toplu taşıma ve servis araçlarının denetimleri devam ediyor.

Aksaray’da toplu taşıma ve servis araçlarının denetimleri devam ediyor.

Aksaray’da İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri tarafından kentin 6 farklı noktasında toplu taşıma ve servis araçlarına yönelik denetimler yapıldı.

Vatandaşların toplu taşıma ve servis araçlarında güvenle seyahat edebilmesi, sürücülerin evrak kontrollerinin yapılması amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde duraklara gelen araçlar tek tek inceleniyor. 6 farklı noktada duraklarda durdurulan toplu taşıma ve servis araçlarında öncelikli olarak plaka üzerinden tescil denetimi yapılıyor. Daha sonra sürücülerin ehliyet ve araçların ruhsatları POLCEP sistemi üzerinden inceleniyor. Trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde incelemelerin ardından sürücülere seyahat güvenliği hakkında bilgiler verilirken, uymaları gereken kurallar anlatılıyor.

Toplu taşıma ve servis araçlarının güzergahlarına göre kent genelinde sabah saatlerinde başlatılan denetimler akşam saatlerine kadar devam ediyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.