Dolar 32,4349
Euro 34,7993
Altın 2.432,75
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 19°C

Aksaray’da üretilen Mercedes-Benz Türk için her yol Cumhuriyet’e çıkıyor

Aksaray’da üretilen Mercedes-Benz Türk için her yol Cumhuriyet’e çıkıyor
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ekim 2023 13:34

Mercedes-Benz Türk Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için çok özel bir film hazırladı. Çekimleri İstanbul, Samsun, Amasya, Erzurum, Sivas, Ankara, Çanakkale, Şanlıurfa, Kahramanmaraş Gaziantep, Hatay ve Aksaray’da yapılan film ile ‘Bizim için her yol Cumhuriyet’e çıkar’ mesajı veriliyor.

Türkiye ağır ticari araç endüstrisinin öncüsü olarak 56 yıldır faaliyet gösteren Mercedes-Benz Türk, Cumhuriyet’in 100’üncü yılını özel bir filmle kutluyor.

Cumhuriyet’in 100. yılında da çeşitli kurumsal sosyal fayda programlarını yürütmeye devam eden Mercedes-Benz Türk; ‘Her Kızımız Bir Yıldız’, ‘Mühendisliğin Yıldızları’, ‘EML’miz Geleceğin Yıldızı’, ‘Mercedes Benz Türk Aksaray ÇYDD Eğitim Evi’ gibi burs ve gelişim programları ile Türkiye’nin dört bir yanında, geleceğimizin teminatı gençleri destekliyor. Ayrıca kurumsal sponsorlukları ile de uzun yıllardır ülkemizde kültür & sanat ve sporu desteklemeye devam ediyor.

Aksaray Kamyon ve Hoşdere Otobüs Fabrikalarında ürettiği tüm araçları, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel tasarladığı ‘Cumhuriyetle GÜÇLÜ100’ etiketi ile banttan indiren Mercedes-Benz Türk, filmde de aynı etikete sahip kamyon ve otobüsleri ile Cumhuriyet’in yollarına çıkıyor.

İstiklal mücadelesinin geçtiği yollarda

İstiklal mücadelesi ve kazanımlarının en önemli şehirlerinden olan İstanbul, Samsun, Amasya, Erzurum, Sivas, Ankara, Çanakkale, Şanlıurfa, Kahramanmaraş Gaziantep, Hatay’ın yanı sıra kamyon fabrikasının merkezi Aksaray’da çekilen filmde Cumhuriyet şu mesajla kutlanıyor:

“Bir sabah İstanbul’dan çıkarsın. Bir sabah Samsun’a çıkarsın, önünde bir yol açılır. Amasya’da yanan istiklal ateşiyle Erzurum yollarını aydınlatırsın. Sivas’ın bozkırına dağına Ankara’nın taşına toprağına ‘Dur yolcu! denen topraklardan durmadan geçince için biraz buruk, Urfa’sı şanlı, Antep’i gazi, Maraş’ı kahramandır. Hatay, bize O’ndan miras kalandır. Sana bu ülkeyi emanet edenler aklına gelir. Hatırlamak yaşatmaktır. Hatırlarsın. Çünkü ‘Bizim için her yol Cumhuriyet’e çıkar’. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı kutlu olsun”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.