Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Aksaray’da yeniden kar yağışı başladı

Aksaray’da yeniden kar yağışı başladı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Şubat 2022 12:59

Meteoroloji’nin kar yağışı uyarısı yaptığı Aksaray’da bir hafta sonra tekrar kar yağışı başladı.

Meteoroloji’nin kar yağışı uyarısı yaptığı Aksaray’da bir hafta sonra tekrar kar yağışı başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün birçok kentte kar yağışının tekrar etkili olacağını duyurdu.

Geçen hafta 4 gün boyunca etkili kar yağışı nedeniyle beyaza bürünen Aksaray’da sabah saatlerinde kar yağışı yeniden başladı. Hava sıcaklığının 6 derece birden düştüğü kentin genelinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Meteoroloji kentteki kar yağışının gece saatlerine kadar devam edeceğini duyururken, hava sıcaklığının akşam saatlerinde sıfırın altına düşeceğini tahmin ediyor. İl Özel İdaresi ve Aksaray Belediyesi ekipleri etkili olan kar yağışının ardından oluşabilecek olumsuzluklar için teyakkuza geçti.

Kar yağışı altında işe giden Kadir Baş (45), “Bereket çok şükür, damlasına şükür olsun. Ama vatandaşın duyarlı olması lazım, şükür edecek. Ben kar yağdı 3 gün ayrı ayrı yağdığında hep kapının önünü temizledim. Herkes kapısının önünü temizlese bu zorluklar aşılır. Barajlar sinyal veriyordu. Çok şükür, damlasına şükür” dedi.
Musa Aydoğan (62) ise, “Rahmet bol, kar yağdı. Çiftçimize olsun, halkımıza olsun, her şeyimize şükür, her şeyimize bereket geldi, bolluk geldi” diye konuştu.

blank

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.