Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Aksaray’ın en yaşlı kişisi Atike nineye jandarmadan ziyaret

Aksaray’ın en yaşlı kişisi Atike nineye jandarmadan ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mart 2022 04:00

Jandarma ekipleri Aksaray’ın yaşayan en yaşlı kişisi olan Atike nineyi ziyaret etti.

Jandarma ekipleri Aksaray’ın yaşayan en yaşlı kişisi olan Atike nineyi ziyaret etti.  Elini öpen jandarma ekiplerine dua eden Atike Açıkel askerlerin ziyareti nedeniyle çok keyiflendiğini söyledi.

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştiren Aksaray İl Jandarma Komutanlığı yapılan araştırma sonucu kentin en yaşayan en yaşlı kişisi olduğu belirlenen Atike Açıkel’in ailesi ile irtibata geçti. Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Atike nineyi ziyaret eden ekipler çiçek takdim ettikleri Atike ninenin elini öperek hayır duasını aldı.

Jandarma Yarbay Fatih Yıldırmaz beraberinde astsubaylardan oluşan jandarma ekipleri ile bir süre sohbet eden Atike Açıkel; kadın astsubayların elinden tutarak; “Ne kadar keyiflendim. Hepsi sağolsun’ diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

Açıkel’in kızı Aynur Açıkel’de jandarma ekiplerinin yaptığı ziyaretten dolayı çok sevindiklerini belirterek askerlerin böyle özel bir günde ziyaret etmelerinden gurur duyduklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.