Dolar 32,3366
Euro 35,1967
Altın 2.247,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaray’ın ilk onkolog doktoru görevine başladı

Aksaray’ın ilk onkolog doktoru görevine başladı
Aksaray Anadolu AŞ
10 Ekim 2018 12:20

Kanser hastalarının tedavileri ve kemoterapileri Aksaray’da yapılabilecek.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine Onkolog olarak atanan Dr. Teoman Şakalar görevine başladı.

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan ve İç Hastalıkları Uzmanlığını yine Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamlayan Dr. Teoman Şakalar, bir süre Dâhiliye Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra yandal olarak kazandığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji Bilimleri uzmanlığını tamamladı.

Sağlık Bakanlığınca Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Uzmanlığına atanarak görevine ve hasta kabulüne başladı.

Dr. Teoman Şakalar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapacak ilk onkolog olması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım”

Onkoloji Uzmanı Dr. Teoman Şakalar; “Aksaray ve bölge halkına sağlık hizmeti vermek için buradayım. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kemoterapi Ünitesinde hedefe yönelik tedaviler, immünoterapiler, klasik terapilerle kanser hastalarını tedavi etmeye gayret göstereceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Hastanemiz taşınma sürecinde olduğu için poliklinik ve kemoterapi hizmetlerini yeni binada daha rahat sunabileceğiz. Aktif tedavi ve kemoterapi hizmetine başladığımızda kanser hastalarının Ankara, Konya, Kayseri gibi çevre illere gitmelerine gerek kalmayacaktır. Tüm tedavilerini Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptırabilecekler” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Gör. Cengizhan Kılıçaslan’da, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk onkolog doktorun görevine başlaması nedeniyle şunları söyledi:

“Onkoloji Uzmanının göreve başlaması ile birlikte Aksaray’ımızın önemli bir eksikliği ortadan kalkmış oldu. Yeni hastane ile birlikte mevcutta var olan Kemoterapi ünitemiz Onkoloji Uzmanı Dr. Teoman Şakalar ile birlikte daha aktif hale gelecektir. Aksaraylı hemşerilerimizin tedavi ve kemoterapi için il dışına çıkmalarına gerek kalmamıştır. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine Onkoloji Uzmanının atanmasında emeği geçenlere Aksaray halkı adına teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

  1. musa dedi ki:

    vatana millete hayırmı olsun ama makine olmadan doktor ne yapsın aksaray lı vatandaşlar camilerde para toplasın makina alalım vatandaş başka şehirlere tonlarca para dökmesin (kemoterapi)

  2. Abbas dedi ki:

    Haber eski onkoloji doktoru hastaneden ayrıldı