Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray’ın sultanları ATSO’yu ziyaret etti

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru Voleybol takımının idareci, antrenör ve takım oyuncuları Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederken, ATSO Başkanı Göktaş, Kuzey’in sultanlarını ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Aksaray’ın sultanları ATSO’yu ziyaret etti
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ekim 2021 15:15

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı Göktaş, açıklamasının devamında; “Voleybol özellikle bayanlar alanında son yıllarda ülkemizin en başarılı ve üst düzeyde temsil edilmektedir. Milli takım ve kulüp seviyesinde önemli başarılar ve kupaların her yıl artan bir ivmeyle ülkemize kazandırılması bayan voleybolunu vitrine çıkarmış ve bu spora olan ilgiyi artırmıştır. Genç kızlarımız sizlerin sayesinde artık filenin bir sultanı olma hayali kurmaktadırlar Voleybol sporuna olan ilginin arttığı bir dönemde Kuzeyboru Firmamızın bu alana yatırım yaparak Voleybol 1.Liğinde şehrimizi temsil etmesini şahsım ve Odam adına çok değerli buluyorum.

Kuzey Boru Voleybol Takımı, sadece üst ligde değil, altyapıda da yatırımları yaptığını biliyoruz. Voleybol sporunun ilimiz ve ülkemizde yeni genç sporcular kazanması ve gençler arasında tabana yayılmasında çok önemli işlev görmesine neden olacak bu yatırımın şehrimizin tanıtımına katkı verdiğini düşünüyoruz.

Geçtiğimiz günlerde ilki düzenlenen Ihlara Kupası şehrimizde düzenlendi. Ihlara Kupası, bir voleybol turnuvası olmaktan çok bir kültür, tanıtım ve sporda dostluk üzerine tesis edilmiş bir organizasyon olmuştur. Bu anlamda emeği geçen Kuzey Boru Voleybol Takımı idareci ve sporcularına teşekkür ediyorum.

Odamızda bizleri ziyaret etmesinden çok memnun olduk, Şehrimizi Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde temsil eden takımımıza başarılar diler, saygılarımı sunarım” Dedi.

Kuzeyin sultanlarının ATSO ziyaretinde Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer alarak Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzeyboru Voleybol takımının idareci, antrenör ve takım oyuncularına başarılar dilediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.