Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Aksaraylı gurbetçi Yunanistan’da kaza yaptı, sağ kurtulunca namaz kılmaya başladı

Aksaraylı gurbetçi Yunanistan’da kaza yaptı, sağ kurtulunca namaz kılmaya başladı
Aksaray Anadolu AŞ
31 Ağustos 2023 16:20

Aksaraylı gurbetçi, Yunanistan’da gişelerde kaza yaptı. Kazadan sağ kurtulan şahıs, otobanda namaz kılmaya başladı. Yardıma gelen itfaiye ekiplerine seccadeye bastığı için saldıran şahıs 2 sene hapis cezasıyla yargılanıyor.

Aksaray’dan Avusturya’ya seyahat eden bir gurbetçi, Yunanistan’da otoban gişelerinde şok edici bir kaza yaşadı. Hızla seyir halinde olan aracı, bariyerlere çarparak kaza yaptı ve araçtan fırlayan motosiklet sürücüsü şaşırtıcı bir şekilde hayatta kaldı.

Viyanafm’in aktardığına göre, kaza sonrası bu kişi, motosikletin ardından seccadesini sererek otobanın ortasında namaz kılmaya başladı. Ancak bu davranışı hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin güvenliğini tehlikeye attı.

Bu şahıs, daha sonra itfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesini engelledi. Ayrıca, seccadenin ucuna bastılar diye görevlilere saldırdığı görüldü.

Sonunda polis tarafından etkisiz hale getirilen şahıs 2 sene hapis cezasıyla yargılanıyor..

YORUMLAR
  1. blank Cemal Gürsel dedi ki:

    Adamın Kıblesi bile yanlış. Kaza nerede olduğu belli değil ama kesin yanlış.
    Türkiye’den Selanik istikametine gidiyorsa doğudan batıya gidiyor, Selanik’ten Makedonya’ya doğru gidiyorsa kuzeye doğru gidiyordur ki
    Her iki durumda da kıble yanlış.
    İslamiyetin en büyük düşmanı bu tür cahil insanlarımız.