Dolar 32,3875
Euro 34,7776
Altın 2.435,69
BİST 9.983,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Aksaraylı kepçe operatörü Kıbrıs’ta öldürüldü!

Aksaraylı kepçe operatörü Kıbrıs’ta öldürüldü!
Aksaray Anadolu AŞ
8 Şubat 2021 03:23

KKTC Lefkoşa-Ortaköy’de bir apartman dairesinde ölü bulunan Aksaray Yeşilova Beldesi nüfusuna kayıtlı kepçe operatörü Halil İbrahim Mengi, Lefkoşa-Ortaköy’de yaşadığı Apartman dairesinde, başına aldığı darbe sonucu öldürüldüğü belirlendi.

Cinayet olayıyla ilgili gözaltına alınan ve maktul Halil İbrahim Mengi ile aynı evde yaşayan, nişanlısı olduğu iddia edilen Sinem Cesuroğlu ile Cesuroğlu’nun teyzesi Cemaliye Onyıldız tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı, haklarında 3’er gün tutukluluk emri verildi.

Lefkoşa’da Cuma günü bir apartman dairesinde ölü olarak bulunan 34 yaşındaki Halil İbrahim Mengi’ye otopsi yapıldı.

Mengi’nin ölüm sebebi başına aldığı darbe sonucu “kesici / ezici ve küt kafa travması, çoklu kafa kemikleri kırıkları, beyin doku yaralaması ve beyin kanaması” olarak belirlendi.

Lefkoşa’da ikamet eden 34 yaşındaki Halil İbrahim Mengi, 5 Ocak tarihinde saat 16.00 sıralarında evinde ölü bulundu. Polis olayın cinayet olduğunu açıkladı, 2 kişi gözaltına alındı.

Ali Hasip Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde Mengi’nin başına aldığı çok sayıda darbe sonucu öldürüldüğü tespit edildi.

Yaklaşık iki yıl önce adaya geldiği öğrenilen Halil İbrahim Mengi’nin “nişanlısına” ait olduğu söylenen apartman dairesinde, nişanlısı ve teyzesi ile birlikte kaldığı öğrenildi.

Bölge sakinlerinden edinilen bilgide, Mengi ve nişanlısının dün öğle saatlerinde şiddetli bir tartışma yaşadıkları ve evde bağrışmalar olduğu öğrenildi.

Cinayetle ilgili yürütülen ileri soruşturmada olayla bağlantısı görülen zanlılar C.O., ve S.C., tutukluluk talebi ile dün mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

MAKTÜL, TUVALETTE BULUNDU

Mengi’nin, evin tuvalet kısmında, yüzükoyun yatar bir vaziyette tespit edildi. Zanlılar Cemaliye Onyıldız ile Sinem Cesuroğlu’nun ise oturma odasında otururken tespit edildiklerini kaydetti.

ÇOK SAYIDA KAN LEKESİNE RASTLANDI, SAKLI HALDE KAN LEKELİ KESER VE İNGİLİZ ANAHTARI BULUNDU

Mahkemeden temin edilen arama izni sonucunda, ev içerisinde arama yaptıklarını, çok sayıda kan lekesine rastladıklarını belirterek, koridordaki çamaşır makinesinin arkasında saklanmış halde; tahta saplı bir keser ve İngiliz anahtarının “üzerlerinde kan lekesi ile” bulunduğunu aktardı.

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.