Dolar 32,5340
Euro 34,9280
Altın 2.439,99
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaraylı Şair Kıbrıs’ta Aksaray’ı ve Türkiye’yi temsil etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Girne Alsancak Belediyesinin bu yıl ilk kez düzenlediği “Amatör Şairler Buluşması “etkinliği Old Milos’ta samimi bir ortamda gerçekleşti..

Aksaraylı Şair Kıbrıs’ta Aksaray’ı ve Türkiye’yi temsil etti
Aksaray Anadolu AŞ
29 Ocak 2016 22:29

“Amatör Şairler Buluşması” programına Türkiye’den deneyimli şairlerde katıldı. 3 günlük davet üzerine Kıbrıs’a giden şairler arasında Aksaraylı Şair Mustafa Çopur’da yer aldı. Şair Çopur, Kıbrıs’ta Aksaray’ın tanıtım elçiliği görevini de üstlendi. Çopur, Aksaray’ın dünyaca ünlü Taşpınar halısı ile Belediyeden temin ettiği tanıtım broşürleri ve CD’leri Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser’e hediye ederek Aksaray’ı en güzel şekilde tanıttı.

Şair Mustafa Çopur Old Milos’ta düzenlenen “Amatör Şairler Buluşması” adlı programda ise seslendirdiği birbirinden güzel şiirleri ile hem Aksaray’ı hem de Türkiye’yi başarıyla temsil etti.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ise aralarında Aksaraylı şair Mustafa Çopur’unda bulunduğu tüm şairlere sağladıkları katkılardan dolayı Teşekkür ederek plaket ve belge takdim etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.