Dolar 32,4743
Euro 34,9325
Altın 2.436,28
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Aktürk, Aksaray’a 11 hekim atandığını açıkladı

Aktürk, Aksaray’a 11 hekim atandığını açıkladı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Temmuz 2023 12:04

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’un girişimcileri sonucu Sağlık Bakanlığı’nın Aksaray’a 11 hekim atadığını açıkladı.

Aksaray’ın ihtiyacı olan sağlık branşlarındaki hekim atamalarının yapılması için İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekilleri Cengi Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’un Sağlık Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi.

Yapılan atamalarla birlikte sağlık hizmetlerindeki uzman hekim eksikliğinin büyük oranda giderilmiş olacağının altını çizen Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk; “Şehrimize daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunumu anlamında katkı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a teşekkür eder, yeni atanan hekimlerimize başarı dolu görevler dilerim.”

Sağlık Bakanlığı tarafından Aksaray’a atanan doktor dağılımlarını sıralayan İl Başkanı Hamza Aktürk; “4 pratisyen hekim, 3 aile hekimliği uzmanı, 1 kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 hematoloji uzmanı, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 ortopedi ve travmatoloji uzmanı olmak üzere 11 hekim ataması gerçekleştirilmiştir. İktidar partisi olarak milletvekillerimiz ile beraber, halkımıza en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Şehrimizin tüm ilçelerinde ihtiyaç duyulan branşlarda ilerleyen dönemlerde de atamalar devam edecektir. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni atamaların ilimize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerimize sağlıklı günler dilerim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.