Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Ali Saydam ve Emre Alkin 24 TV’de yeni bir programa başlıyor

Duayen iletişimci Ali Saydam ile ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin ; 8 Mart Pazartesi gününden itibaren Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 24 …

Ali Saydam ve Emre Alkin 24 TV’de yeni bir programa başlıyor
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mart 2021 00:24

Duayen iletişimci Ali Saydam ile ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin ; 8 Mart Pazartesi gününden itibaren Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 24 TV ekranlarından izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Saydam ve Alkin, gündeme dair gelişmeleri yorumlayarak Karşı Köşe’de konuşacaklar.

FİKİRLER KARŞI KÖŞELERDE ÇARPIŞIYOR !

24 TV’de ekrana gelecek Karşı Köşe’de, Ali Saydam ve Emre Alkin’in yorum farklılığının görüleceği, farkı bir program olacak. Zuhal Demir moderatörlüğünde; iki farklı görüşü temsil ederek her programda gündeme dair farklı konuları tartışacaklar. Üstelik bir çok zaman münazaralarda olduğu gibi aynı görüşte olsalar bile bir fikrin farklı kutuplarını seçip kıyasıya savunacaklar. İki ünlü isim, öğretici ve sorgulayıcı olmaktan öte eğlendirici bir programa imza atacaklar. Saydam ile Alkin’in yorum farklılığının ve tartışmalarının ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

Programla ilgili yayınlanan ilk tanıtımda da programda nelerin yaşanacağıyla alakalı güçlü sinyaller veriliyor. Saydam, üslubun önemine vurgu yaparak “Kuşku ile şüphe birbirine çok yakındır.” derken, Alkin ise kendini “Acabayı Sorduran Adam” olarak tanımlıyor.

Tartışmanın nasıl yapılacağının görüleceği ve bir klasik haline gelecek program Karşı Köşe; 8 Mart Pazartesi gününden itibaren Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri 20.00’de 24 TV’de..

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.