Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Almanya’nın Önde Gelen Üniversiteleri Bu Fuarda

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Okulları tarafından düzenlenen Almanya’da Yükseköğrenim Fuarı (AYÖF), bu yıl üçüncü kez konuklarını …

Almanya’nın Önde Gelen Üniversiteleri Bu Fuarda
Aksaray Anadolu AŞ
5 Mart 2021 00:12

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Okulları tarafından düzenlenen Almanya’da Yükseköğrenim Fuarı (AYÖF), bu yıl üçüncü kez konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. 20 Mart Cumartesi günü online olarak gerçekleşecek etkinlikte Almanya yükseköğrenimine dair uzman isimler ve Almanya’nın önde gelen üniversiteleri yer alacak.

Mesleki ve akademik kariyerlerine Almanya’da ve Almanca konuşulan ülkelerde devam etmek isteyen gençler ve ailelerine rehberlik etmek amacıyla İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Okulları tarafından düzenlenen Almanya’da Yükseköğrenim Fuarı (AYÖF), 20 Mart Cumartesi üçüncü kez gerçekleştirilecek. Geleneksel hale gelen fuar bu yıl diğer yıllardan farklı olarak online platformda ziyaretçilerini ağırlayacak. Gün boyu sürecek dolu dolu programıyla dikkat çeken AYÖF’ün öğleden önceki bölümünde alanında uzman konuşmacılar Almanya yükseköğrenimine dair merak edilen eğitim, üniversite başvuru koşulları, öğrencilik, yaşam koşulları, IB ve GIB diploma programları gibi konularda bilgi verecekler. Programın öğleden sonraki bölümünde ise ziyaretçiler merak edilen tüm soruların cevaplarını paralel olarak gerçekleştirilecek 10 oturumda bulabilecek.

Almanya yükseköğrenimine dair uzman isimleri ve Almanya’nın önde gelen üniversitelerini ağırlayacak sanal fuarın konuşmacıları arasında ise İELEV Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Argun, İELEV Akademik Kurul Başkanı Prof. Dr. Ata Anıl, İELEV Eğitim Kurumları Genel Müdürü Burak Kılanç, Almanya İstanbul Başkonsolosu Johannes Regenbrecht, Avusturya Başkonsolosu Gerhard Lutz, İsviçre İstanbul Başkonsolos Vekili Beat Schmid yer alıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.