Dolar 47,0390
Euro 53,5927
Altın 6.074,29
BİST 14.092,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Açık
Aksaray
32°C
Açık
Pts 33°C
Sal 31°C
Çar 30°C
Per 31°C

Altınsoy: 24 Haziran seçimlerine teşkilatlarımız hazır

Altınsoy: 24 Haziran seçimlerine teşkilatlarımız hazır
9 Mayıs 2018 00:00

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy başkanlığında, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Naci Duman, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan AK Heyet, Ak Partili Köy Temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Kahvaltı programında konuşan İl Başkanı Altınsoy, “Öncelikle 24 Haziran Seçimlerinin ilimiz, Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Teşkilatlarımız bu güne kadar 12 seçimi buradaki tecrübeli arkadaşlarımızla ve yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte geçirmiş bulunuyor. Aksaray’ımızın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevdası, gönülden bağlılığı, onu Allah için sevmesi, yaptıklarını unutmayacağını her seferinde ifade etmesi, girmiş olduğumuz bütün seçimlerde en yüksek oranlarda destek vermesi önemlidir. Aksaray tarafını ortaya koyuyor ve koymaya da devam edecektir. İnşallah önümüzdeki bu seçim süreci içerisinde köy temsilcilerimizle, mahalle temsilcilerimizle, sandık görevlilerimizle, kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademelerimizle birlikte, bütün teşkilatlarımızın tamamıyla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle hep birlikte, el ele vererek, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Cumhurbaşkanımızın elini kuvvetlendirmek için İlimizden dört milletvekili seçeceğiz ve Cumhurbaşkanımızı Başkan yapacağız” dedi.

Köy temsilcilerinin Yüksek Seçim Kurulunun başlatmış olduğu Seyyar Sandık uygulaması ile ilgili bilgilendirildiği kahvaltı programı karşılıklı istişarelerle son buldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.