Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Altınsoy: Ak Parti’de bir gün değil her gün halk günü

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, parti binasında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Altınsoy: Ak Parti’de bir gün değil her gün halk günü
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ekim 2021 11:40

Sorumluluğunun farkında hareket eden Başkan Altınsoy, bir yandan teşkilat çalışmaları bir yandan vatandaşlarla bir araya gelerek günün her saatinde parti ve Aksaray’a hizmet için adeta zamanla yarışıyor.

Halk günü kabullerini müsait olduğu tüm günlere yayan Başkan Altınsoy, makamında ağırladığı vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor. Vatandaşları makamında ağırlayan Altınsoy, sorunların çözümü ve taleplerin yerine gelmesi için ilgili kurum kuruluşlarla anında telefonla ulaşarak gerekli girişimlerde bulunuyor.

Özellikle partinin kapılarının açık olması noktasında büyük bir özen gösterdiklerini vurgulayan Altınsoy, “Bizler AK Parti kadroları olarak nereden geldiğimizi ve buralarda bulunuş nedenimizi çok iyi biliyoruz. Sonuçta bizler de halktan birer bireyiz. Bizim için onların sevgisi ve inancı her şeyin üstünde yer alıyor. Bize bu görevi layık gören halkımız için çalışmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Biliyoruz ki vatandaşın derdi bizim derdimizdir” dedi.

Her gün il başkanlığında nöbetçi başkan yardımcısı bulunduğunu ve kendisinin de vatandaşlarla görüştüğünü aktaran Başkan Altınsoy, “Bizim Partimizin temelinde insan vardır. Halkını kucaklamayan, ondan güç almayan hiç bir siyasi hareket de başarılı olamaz. Zaten AK Parti iktidarının 19 yıllık başarı hikâyesinin özeti de budur aslında. Teşkilatımızla hemşerilerimizle gerek partide gerekse de sosyal hayatın içinde iyi günden veya kötü günde bir arada olmaya özen gösteriyoruz. İl Başkanlığı olarak Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile bir gün değil, her gün halk günü anlayışıyla hizmet vermeye çalışıyoruz. Özellikle de her vatandaşımızla bire bir görüşme yapıyoruz. Onları tek tek dinleyerek, yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlar da kendilerini kabul edip sorunlarını çözmeye çalışan Başkan Altınsoy’a teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.