Dolar 32,3848
Euro 34,7861
Altın 2.398,64
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Altınsoy: Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı yine başkan yapacağız

Altınsoy: Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı yine başkan yapacağız
Aksaray Anadolu AŞ
6 Temmuz 2022 22:33

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “2023 hedefiyle, dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “2023 hedefiyle, dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız. İnşallah 2023’te zafer Cumhur İttifakının, Aziz Milletimizin olacak. İlk günkü aşkla 2023 hedefimizle, 2053 ve 2071 vizyonumuzla durmak yok yola devam diyoruz”

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Ulaştırmadan sağlığa, enerjiden savunma sanayine, üretimden istihdama, birçok alanda Türkiye bugün bir yere geldiyse AK Parti kadroları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren milletimizin sayesindedir. Eksiklik dünya hayatında elbette var. Ama bunları yeniden tamir edecek bir lidere sahibiz. 20 yıldır Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şunu gördük ki; ülkemizin her daim bir sonraki aşamada daha güzel, daha refah ve daha huzurlu bir ortama gelmesi için ciddi çaba gösteren bir teşkilatımız var. Bundan sonra da başarıyı birlik, beraberlik içinde yakalayacağız. Salgın krizi yaşadık, ekonomik kriz yaşadık, peşinden güvenlik krizi geldi. Dünya zor bir süreçten geçiyor biz de bundan nasibimizi alıyoruz. Bu zorlu süreçten çıkmak hükümet olarak bizim görevimiz. Ülkemizi içinde bulunduğu zorlu süreçten yine biz çıkaracağız. Dünyanın geçirdiği bu zorlu süreci en iyi şekilde yöneten ülkelerden biriyiz” dedi.

2023 seçimleri için de konuşan İl Başkanı Altınsoy, “Hiç kimse şüphe etmesin. Zaferimiz çok yakın. Birlik, beraberlik içinde olduğumuz Cumhur İttifakımız ile 2023 seçimlerini de kazanacağız. Yine dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı bu ülkenin bir kere daha başkanı yapacağız. Kendimiz için değil milletimiz için yapacağız, ülkemiz için, yavrularımızın geleceği için yapacağız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.