Dolar 32,5865
Euro 35,0314
Altın 2.459,43
BİST 9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Az Bulutlu
Aksaray
26°C
Az Bulutlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 21°C
Sal 20°C

Altınsoy: Gençlerin ciddi anlamda teveccühünü görüyoruz

Altınsoy: Gençlerin ciddi anlamda teveccühünü görüyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mayıs 2018 23:53

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Milletvekili Adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Muhammed Aktaş ve parti teşkilatları, İl Genelinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milletvekili Adayları ile Gündüz çarşı esnafını ziyaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İftar sonrasında Genç Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kültürpark’ı ziyaret edip, gençlerle bir araya geldi. 24 Haziran’da kendilerine oylarıyla güçlü bir destek vermesini istedi.

Aday listelerinin açıklandığı 21 Mayıs tarihinden itibaren hızlıca çalışmalara başladıklarını ifade eden İl Başkanı Altınsoy, Aksaray’da ciddi anlamda bir teveccühle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Özellikle Milletvekili listesinde Genç isim olan Aday Muhammed Aktaş’ın olmasından dolayı ilginin daha da arttığını belirtti.

Altınsoy, şunları söyledi: “Gösterilen ilgi bizleri mutlu ediyor. AK Parti iktidarımızın 15 yılda yaptığı hizmetlerle alakalı, köylere, insanların evlerine varan hizmetlerle alakalı, eğitimden sağlığa yapılan reformlara ciddi bir takdir var. Bu takdir de inşallah 24 Haziran’da yeniden güçlü iktidarımızla perçinlenecek. Güçlü bir şekilde meclise gideceğiz. Misyonumuz olan büyük yatırımların devamı için Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 24 Haziran’da hem ilimizde, hem de ülkemizde güçlü bir şekilde destek vermemiz gerekiyor.

Gençlerimize eski Türkiye’yi hatırlatıyoruz, onların gözlerindeki parıltı, ışıltıyı ve umudu görünce biz de sırtımızdaki yükün daha ağır olduğunu hissediyoruz. İnşallah gençlerimizin de desteğiyle 24 Haziran’da çok güçlü bir şekilde meclise gidecek milletvekillerimiz ile ilimize ve ülkemize, hizmet edeceğiz” dedi.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.