Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Açık
Aksaray
29°C
Açık
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 26°C
Çar 27°C

Altınsoy: İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Bizim 19 yılda hayata geçirdiğimiz ve kararlılıkla devam edeceğimiz hizmetlere onların hayali bile ulaşamaz” dedi.

Altınsoy: İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz
9 Ekim 2021 11:20

2001 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 14 Ağustos’ta AK Parti’nin kuruluşunu açıkladığında, ‘hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sözünü hatırlatan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “2001’den bu yana Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Milletin teveccühünü kazanan ve her seçimde açık ara seçimlerin galibi olan AK Parti ile 19 yılda Türkiye’nin nereden nereye geldiğini milletimizin takdirine bırakıyoruz.

‘Her ne pahasına olursa olsun AK Parti’den kurtulmalıyız’ diyenler geçtiğimiz 19 yıl içeresinde yüzlerce kez hayal kırıklığına uğradılar. Milletimizin AK Partiye olan güveni ve desteğiyle hayallerinin beyhude olduğunu öğrenecekler” ifadesini kullandı.

19 yıldır, AK Parti’nin dolayısı ile Türkiye’nin önüne taş koymaya çalışanların hayallerinin her defasında boşa çıktığını aktaran Altınsoy, “Bütün dünyanın beraber yaşadığı küresel salgın olayında da ümitleri ve hayalleri boşa çıktı. Milletimizle beraber inandığımız yolda yürümeyi kendimize şiar edindik. Dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Adnan Menderes, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş, Turgut Özal’dan bu yana bütün liderlerin hayal ve vaatlerini gerçekleştirmiştir.

Kim ne derse desin, kim bizleri nereye şikayet ederse etsin, bizim muhatabımız Milletimizdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ülkemize hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.