Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
29°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 25°C
Çar 27°C

Altınsoy: İnandığımız yoldan vazgeçmeyeceğiz

Altınsoy: İnandığımız yoldan vazgeçmeyeceğiz
27 Aralık 2021 11:29

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı tarafından AK Parti’nin 2002 yılından bu güne kadar yapılan yatırımları ve hizmetleri anlatan el broşürlerinin dağıtımına başladıklarını aktaran AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Gördük ki milletimiz, kağıda dökerek anlatmaya çalıştığımız her şeyin farkında. Dokunduğumuz her el, konuştuğumuz her vatandaşımız bize “Durmak yok, yola devam” diyor” bizde inandığımız yoldan vaz geçmeyeceğiz diyoruz” dedi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, İl Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk, ilçe başkanları, mahalle temsilcileri ve parti üyeleri, vatandaşlara el broşürü dağıtımına başladı. Dağıtılan el broşürlerinde 2022 yılı bütçesi, asgari ücret, sağlık, ekonomi, yatırımlar, ihracat, tarım destekleri, eğitim ve vatandaşlara yönelik verilen destekler gibi konular yer alıyor.

Güçlü Türkiye için çok çalışacağız, daha çok çalışacağız. Asla yorulmayacağız

Teşkilat olarak her zaman sahada olduklarını dile getiren Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizi tüm prangalarından kurtaracak, milletimizin refahını, ülkemizin kalkınmasını, yatırım ve istihdamı önceleyen yeni ekonomik düzenlemeleri içeren broşürleri sokak sokak, hane hane gezerek tüm teşkilatımızla vatandaşlarımıza ileteceğiz. Gördük ki dokunduğumuz her el, konuştuğumuz her vatandaşımız bize “Durmak yok, yola devam” diyor. Cumhurbaşkanımız için çok çalışın, omuzundaki yük fazla diyor. Bizde ‘Bu yola kefenimizi giyip çıktık. İnandığımız yoldan vaz geçmeyeceğiz’ diyoruz. Böyle bir millete hizmetkar olmak, bizlere nasip olduğu için bir kez daha Allah’a şükrediyoruz. Güçlü Türkiye için çok çalışacağız, daha çok çalışacağız. Asla yorulmayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.