Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Altınsoy: Milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray’ımız için inandığımız yolda Genel Başkanımız, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Aziz milletimize hizmetkâr olmaktan, milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz.”

Altınsoy: Milletimize aşkla hizmet etmekten şeref duyuyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
21 Ekim 2021 10:10

Aksaray için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “AK Parti Aksaray ailesi olarak çalışmalarımızı hem yerelde, hem de genelde yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz. Normale dönüş süreci ile birlikte hızımızı artırarak, şehrimizin kazanımlarını artırmak adına Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, teşkilatımız, STK ve Oda Başkanlarımız ile gecemizi gündüzümüze katarak, taş üstüne taş koymanın derdindeyiz” dedi.

Hiçbir zaman laf değil, hep hizmet siyaseti derdinde olduklarını aktaran Başkan Altınsoy, “Daha kendi içlerinde barışı sağlayamayanlar, kimlerle beraber olduklarını, kime hizmet ettiklerini, kimlerle yol yürüdüklerini dahi netleştiremeyenlerin bizim hizmetlerimizi, kazandırdığımız yatırımları elbette görmelerini beklemiyoruz. Biz biliyoruz ki onların gözleri vardır, görmezler, kulakları vardır duymazlar. Muhalefet sen-ben kavgasında vakit öldürürken biz ülkemizi hedeflerine kavuşturmak için gece-gündüz demeden koşturuyoruz. Onların gündeminde iftira var, bühtan var, yalan terörü var, Türkiye’yi eski karanlık günlerine geri döndürmek var. Onların gündeminde milletimizin değerlerini aşağılamak, milletimizin demokratik kazanımlarını gasp etmek, ülkeyi germek, kaosa sürüklemek, nefret siyasetiyle insanımızı kutuplaştırmak var. Başka siyaset vizyonları yok. Ne yazık ki lafla peynir gemisi yürümüyor. Milletimiz her şeyin farkında.”

Bu millete hizmetkâr olmaktan, millete aşkla hizmet etmekten şeref duyduklarını dile getiren Altınsoy, “Bizler, AK Parti ailesi olarak bakanlık ve kurum kapılarını aşındırarak, ek ödenek aktarımı, proje desteği, yatırımların alınması, istihdamın artırılması, şehrimizi ileriye taşıyacak projelerin hayata geçirilmesi konusunda önceden olduğu gibi bundan sonrada durmadan, yorulmadan çalışarak, hemşerilerimizin hizmetkarı olmaya kararlı bir şekilde devam edeceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi şehrimiz, hizmetlerin en iyisine layıktır. Aksaray’ımızın hükümetimiz tarafından yapılan hizmetlerden daha fazla istifade etmeye ihtiyacının olduğu bilinci ile hareket ederek, çalışmalarımızı bu minvalde sürdüreceğiz, lafla değil icraatları ortaya koyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.