Dolar 32,5204
Euro 34,8681
Altın 2.435,15
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Altınsoy: Yaparsa yine Ak Parti yapar!

Altınsoy: Yaparsa yine Ak Parti yapar!
Aksaray Anadolu AŞ
11 Aralık 2021 11:04

Yaklaşık 7 aydır sahada Aksaray’ın tüm köy, belde, ilçe ve merkezde vatandaşlarla bir araya geldiklerini anımsatan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kendilerine iletilen sorun ve taleplerin yüzde 80’ini çözüme kavuşturduklarını bildirdi.

Pandemi nedeni ile programlarını erteleyen AK Parti Aksaray teşkilatları yaklaşık 7 ay önce normalleşme süreci ile birlikte tüm kademeleri ile sahada vatandaş ve muhtarlarla buluşmuş talepleri dinlemişti.

Bugüne kadar kendilerine iletilen sorunların çoğunluğunu çözüme kavuşturduklarını aktaran İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Hizmetlerimizi halkımızdan gelecek öneri, talep ve isteğe göre şekillendireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile sahadayız. Vatandaşımızın derdi bizim derdimiz. Onların sorunu bizim sorunumuz. İl binasında oturarak sorunları çözmüyoruz. Sahaya inerek, sorunları yerinde görerek ve dinleyerek vatandaşımızın yanında oluyoruz ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimizin taleplerini, beklentilerini mutlaka alacağız ve bunları çözmek için yoğun bir gayret göstereceğiz” dedi.

Pandemiden dolayı küresel sorunlarla tüm dünyanın karşı karşıya kaldığını hatırlatan Başkan Altınsoy, “Oluşan bu sorunları çözebilecek kadrolar yine bizleriz yani AK Parti kadrolarıdır. Muhalefet partilerinin de liderlerinin de memleketin sorun ve sıkıntılarını çözecek hem potansiyeli yok hem de böyle bir amacı yok. Nasıl ki bugüne kadar bizim dışımızdaki sebeplerden dolayı oluşan tüm kriz dönemlerini selametle atlattıysak, bunu da Allah’ın izni ile Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atlatacağız. Var olan suni ekonomik rakamları da aşacağız. Üreterek, istihdama ağırlık vererek bu süreçleri geride bırakacağız. Bu mücadele ve gayretler tüm ülke sathında devam ederken, bizler de AK Parti Aksaray Teşkilatları olarak Aksaray’a hizmet etmeye, gönüllere dokunmaya devam edeceğiz. Kıymetli hemşerilerimizle aramızdaki gönül bağlarımızı güçlendirmeye, gönül köprülerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.