Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Altınsoy’un yeni Eğitim Öğretim yılı mesajı

Altınsoy’un yeni Eğitim Öğretim yılı mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Eylül 2018 14:34

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 2018 – 2019 Eğitim Öğretim yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Altınsoy, mesajında, geleceğe yön verecek bir toplum meydana getirmek için eğitimin vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirterek, “Gelişmiş toplumlar en büyük yatırımlarını genç nesillere ve eğitime yapmaktadır. AK Parti hükümeti de, son 16 yılda en büyük bütçeyi milli eğitime ayırarak geleceğimize en iyi şekilde yatırım yapmaya gayret etmektedir. Amacımız, doğru bilgiye ulaşabilen, yorumlayan, kendini ifade edebilen, ülkesi ve insanlık için gayret sarf eden, bilim ve teknolojiyle donanmış milli ve manevi değerlerine bağlı, geçmişi ile geleceği arasında bağ kurabilen bir nesil yetiştirmektir. Köklü bir medeniyetin mirasçıları olarak yarınları inşa etmede yeterli potansiyele sahip bir toplumuz. Yeni öğretim yılının bu gücümüzü ortaya çıkaracağımız bir yıl olmasını diliyorum. Velilerimizin, idareciler, öğretmenler ve öğrencileriyle olan iletişimini güçlü tutmaları, sorunsuz, nitelikli bir eğitimin gerçekleşmesinde büyük rol oynayacaktır.

Okullarımızda fiziki alt yapımızı tamamlayarak donanımlı ve bilgili gençler yetiştirir konuma gelmek için canla başla çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için ebeveynlerimize de büyük görevler düşüyor. Şefkat ve anlayışla çocuklarımıza yaklaşmalı, eğitimcilerimizle sürekli irtibat halinde olup geleceğimiz olan çocuklarımızı eğitimden soğumalarının önüne geçmeliyiz.

Bu vesile ile yeni eğitim ve öğretim yılına başlayacak olan öğrenci yavrularımızı sevgiyle kucaklıyor öğretmenlerimiz başta olmak üzere eğitim camiamızın bütün mensuplarına başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyorum” ifadelerine yer verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.