Dolar 32,5668
Euro 34,8643
Altın 2.429,13
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Anında çözüm ekibi ile tam zamanında hizmet

Aksaray Belediyesi, “Anında Çözüm Ekibi” ile acil müdahale gerektiren hizmetleri yerinde tespit ederek sorunları hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Anında çözüm ekibi ile tam zamanında hizmet
Aksaray Anadolu AŞ
25 Mayıs 2021 13:13

Anında çözüm ekibinin çalışmaları kapsamında belediyenin sorumluluk alanı içerisinde yer alan acil müdahale gereken noktalar tespit edilip kısa sürede çözülüyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile birlikte kurulan Anında Çözüm Ekibi, günün her saatinde çalışma esasına bağlı olarak görev yapıyor. Belediyenin sorumluluk alanı içerisinde her türlü eksikliği ve acil müdahale gerektiren noktaların tespitini yapan Anında Çözüm Ekibi, ilgili birimlerle sürekli irtibat halinde çalışarak hizmetlerin daha hızlı ve etkin olmasını sağlıyor.

Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden gelenler talepler ile vatandaşların doğrudan ilettiği istekler doğrultusunda ihtiyaç noktalarının konum bilgisini ilgili birimlerle paylaşan Anında Çözüm Ekibi, yapılması gereken tüm çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yapıyor. Daha sonra hizmetlerin yapılmasıyla ilgili takip çalışması başlatıyor.

Anında Çözüm Ekibinin sahada gerçekleştirdiği çalışmalar ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer bu ekip ile vatandaşların istek ve taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Başkan Dinçer açıklamalarında vatandaşlara kaliteli hizmeti tam zamanında vermenin gayreti içerisinde çalışmalar yürüttüklerini belirtti..

blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.