Dolar 32,5023
Euro 34,9545
Altın 2.429,94
BİST 9.805,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

ASÜ şehrin geleceğidir; her zaman yanındayız

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, samimi ve gayretli şekilde Aksaray’ın büyümesi ve öğrencilerin değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesi için çalıştıklarını söyledi.

ASÜ şehrin geleceğidir; her zaman yanındayız
Aksaray Anadolu AŞ
28 Kasım 2017 22:19

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, samimi ve gayretli şekilde Aksaray’ın büyümesi ve öğrencilerin değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmesi için çalıştıklarını söyledi.

Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, ASÜ Rektörü Şahin’i ziyaret etti. Platform adına konuşan Eyüp Dağdaş, 2006 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana şehrin tüm dinamiklerine müspet manada katkı sunan ASÜ’nün, şehrin daha çok tanınmasına, ekonomisinin daha canlı olmasına, yeni kültürlerin kaynaşmasına vesile olduğunu belirtti.

Üniversitenin, geleceğin itici gücü ve umudu olduğunu kaydeden Eyüp Dağdaş, “Şu ana kadar verdiği on binlerce mezunu ve 25 bin öğrencisiyle ASÜ, Büyük Türkiye’nin kimlikli bireylerini yetiştirmekte, onları milli ve manevi hasletlerle donatmakta, çağın gerektirdiği mesleki bilgi ve beceriye sahip olmaları için çalışmaktadır” dedi. Türkiye’nin geleceğinin, gençlerin nitelikli şekilde yetişmesiyle mümkün olduğuna dikkat çeken Dağdaş, “Üniversitemiz bugün bu vazifeyi en başarılı şekilde yerine getirmenin gayreti içindedir. Öte yandan gerek şehirle, gerek sivil toplum kuruluşlarıyla, gerekse sanayiyle kurulan sağlıklı ilişkiler; iş üretme kültüründen, toplumsal birlikteliğe kadar geniş bir alana olumlu manada yansımakta, akademik birikimle şehrimiz çok daha farklı bir geleceğe doğru ilerlemektedir. Şehrini, milletini, ülkesini seven, aklıselim sahibi herkesin de takdir edeceği gibi, üniversitemizin büyümesi ve gelişmesi şehrimiz ve hemşerilerimiz başta olmak üzere, ülkemizin büyümesi ve ilerlemesi anlamına gelmektedir. STK Platformu olarak, Üniversitemiz yönetimini hem şehre, hem evlatlarımıza sağladıkları katkılar; bilimsel, sportif, sanatsal ve kültürel manada gösterdikleri başarılar; 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından FETÖ ile mücadele konusunda gösterdikleri cesaret münasebetiyle kutluyoruz. Uzun yılların en büyük hayali olan Üniversitemizin dedikodularla yıpratılmaya çalışıldığını üzülerek görmekteyiz. Üniversitemizin yanındayız ve onun gelişmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

ASÜ Rektörü Şahin de STK Platformuna ziyareti münasebetiyle teşekkür ederek, “Biz milletimizi ve memleketimizi çok seviyoruz, bu şehre aşığız ve işimizi yapıyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.