Dolar 32,5516
Euro 34,9670
Altın 2.423,82
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

ASÜ ve THİSF arasında iş birliği protokolü izalandı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, spor ve sağlık alanındaki ihtisaslaşma çalışmalarının zeminin genişletmek adına bir yandan sosyal, kültürel ve bilimsel projeler ürettiklerini diğer yandan iş birliği protokolleri ile yeni paydaşlara eriştiklerini söyledi.

ASÜ ve THİSF arasında iş birliği protokolü izalandı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Eylül 2021 22:09

ASÜ ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (THİSF) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Her iki kurum hem sporun toplum geneline yayılması hem spor ve sağlık alanında ihtisaslaşma çalışmalarının ivmesinin artması hem de fiziki ve akademik imkânların ortak kullanımının sağlanması yönünde çalışmalar yapacak. Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, ihtisaslaşma sürecinin son derece verimli biçimde ilerlediğini ve pek çok somut işin ortaya çıktığını dile getirerek, gerek ASÜ gerekse Aksaray için farklı ve yeni bir sürecin inşa edildiğini belirtti.

Bunun sağlanabilmesi için yeni paydaşların desteğinin ve katkısının önemli olduğunu söyleyen Şahin, “THİSF ile imzaladığımız iş birliği protokolü ile çalışmalarımız yeni bir boyut kazanacak. Eğitimler, etkinlikler, bilimsel çalışmalar, üretime dönük projeler… İhtisaslaşma geniş bir içeriğe sahip ve biz, tüm bu alanlarda en etkili çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

ASÜ Rektörü Şahin, iş birliği protokolüne katkıları münasebetiyle Federasyon Başkanı Yasin Bölükbaşı’na teşekkür etti ve sürecin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.