Dolar 32,4743
Euro 34,9325
Altın 2.436,28
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

ASÜ’lü kadın sporcular kariyerlerini anlattı

ASÜ’lü kadın sporcular kariyerlerini anlattı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Mart 2024 15:03

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir konferans düzenledi.

“Kadının Toplumdaki Yeri ve Sporda Kadın Olmak” başlıklı konferansın açılışında konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Ünlü, kadınların toplumsal yaşamın genelinde olduğu gibi spor alanında da kendilerini çok önemli başarılarla ifade ettiklerini ve bunun gurur verici olduğunu söyledi.

Yapılan açılış konuşmasının ardından Dr. Öğr. Üyesi Şenay Karakuş Uysal’ın yönettiği konferansa geçildi. Konferansta ASÜ Spor Bilimleri Fakültesinde öğrenim gören ve kendi branşlarında pek çok başarıya imza atan kadın sporcular, çalışmalarından ve kariyerlerinden söz etti.

Konferansta Judo Milli Takım Sporcusu Kübra Konuk, Ultra Maratoncu Edanur Soylu, Futbol Hakemi Sıla Yılmaz, Hentbolcular Zehra Eker ve İlayda Durdu kısa birer sunum yaptı.

Etkinlik, konuşmacılara “Teşekkür Belgesi” takdimiyle tamamladı. Konferansı öğrenciler ve akademisyenler takip etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.