Dolar 32,5883
Euro 34,7375
Altın 2.506,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

ASÜ’nün akademik kadrosu güçleniyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ortak paydanın başarı olması durumunda, hedeflere ulaşmanın da daha kolay olacağını belirtti..

ASÜ’nün akademik kadrosu güçleniyor
Aksaray Anadolu AŞ
14 Kasım 2017 17:21

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, ortak paydanın başarı olması durumunda, hedeflere ulaşmanın da daha kolay olacağını belirtti.

Şahin, Üniversitedeki görevine yeni başlayan akademisyenlerle tanışma kahvaltısında bir araya geldi. İstişare, birlikte iş yapma ve üniversite-şehir gelişimine katkı sunma perspektifinde çalıştıklarını, ortak aklın gücüne inandıklarını ifade eden ASÜ Rektörü, “Göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Hepsiyle mutlaka görüşüyor, Üniversitemizde yapılan çalışmaları anlatıyor, görüşlerini alıyor, onları dinliyoruz. Aynı gemideyiz ve birlikte iş üretme kültürünün gelişmesi, hedeflere ulaşmayı kolaylaştıran bir unsur. Benzeri toplantılar bundan sonra da devam edecek” dedi.

Şahin, yaptığı kısa açıklamanın ardından ASÜ’de son 2 yıl içinde yapılan çalışmalar ve planladıkları projeler hakkında bilgiler verdi..

YORUMLAR
  1. blank Mehmet dedi ki:

    Ben Aksaraylı bir profesörüm. Aksaray üniversitesine geçmek istiyorum. Rektör beyden 4 aydır bir randevu alamadım. Herhalde çok çalışmaktdan fırsat bulamadı diye düşünüyorum