Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

ATSO, Hukuk Müşavirliği Ofisini hayata geçirdi

ATSO, Hukuk Müşavirliği Ofisini hayata geçirdi
Aksaray Anadolu AŞ
24 Mart 2022 11:15

Aksaray’ın sanayideki öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet birimlerine yenisini ekleyerek Hukuk Müşavirliği Ofisini hayata geçirdi.

Aksaray’ın sanayideki öncü kuruluşu olan Ticaret ve Sanayi Odası hizmet birimlerine yenisini ekleyerek Hukuk Müşavirliği Ofisini hayata geçirdi. Oda Üyelerinin en çok istediği hizmet alanı olan Hukuk Müşavirliğinin faaliyetlerine başlaması ile ilgili açıklamalarda bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklamada; “2021 yılı içerisinde hem üyelerimizin hem de Türkiye’deki büyük Oda ve Borsaların fizibilite çalışmasını yaptık. Üyelerimizin hizmet birimleri arasına katmasını istedikleri alanların başında Hukuk Müşavirliği gelmekte iken diğer büyük oda ve borsaları inceleyerek hukuk müşavirliği noktasında istişarelerde bulunduk.

2022 yılında yönetim kurulumuzla hızlı bir şekilde karar alarak üyelerimizin taleplerini ve Odamızın ihtiyaçlarından birisini daha yerine getirdik. Ayrıca yine 2021 yılında kuruluş işlemlerini tamamladığımız Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk merkezimizde hukuk müşavirliğimizin çalışma alanı içerisinde olacak ve üyelerimize en iyi şekilde hizmet verecektir. Oda üyelerimizin aile davaları hariç ticari davalarında ve anlaşmazlıklarında Hukuk Müşavirliğimiz ücretsiz olarak üyelerimize danışmanlık hizmeti verecektir. Burada altını çizerek belirtmek istiyorum ki Hukuk Müşavirliği Ofisimiz davalara müdahil ve taraf olmayacak sadece yönlendirici bilgi hizmeti sağlayacaktır. Bu noktada hizmete geçirdiğimiz hukuk müşavirliği ofisimizin hayırlı olmasını diliyor, bilgi ve danışmanlık almak isteyen üyelerimizi ATSO Hizmet Binamıza bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.