Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

ATSO üyelerine özel indirim protokolleri imzalandı

ATSO üyelerine özel indirim protokolleri imzalandı
Aksaray Anadolu AŞ
22 Aralık 2021 19:11

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nın oda üyelerine özel indirim anlaşmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde yapılan çağrılar yerini bulmaya başladı.

İlk olarak yapılan çağrıya katılan firmalar indirim protokollerini ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte imzalarken, Başkan Göktaş, yakın zamanda çok daha firmanın indirim protokollerine katılacağını belirtti.

Altınyıldız, Panço ve Owwo Giyim, Ba Banyo, Katre Giyim ve Etkin Eğitim Kurumları ile indirim protokolleri imzalanırken, yapılan anlaşmaları değerlendiren ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik dönemde üyelerimizin daha uygun fiyatlardan alışveriş yapmalarına olanak sağlayacak olan indirim protokolleri ile ilgili olarak çağrımızı geçtiğimiz günler içerisinde üyelerimizle paylaşmış ve geri dönüşler almaya başlamıştık. Bugün şehrimizin önde gelen markaları ile protokollerimizi imzalayarak indirim kampanyalarını başlatmış bulunuyoruz.

Yapılan protokoller neticesinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın Üyeleri Altınyıldız, Panço ve Owwo Giyim, Ba Banyo, Katre Giyim ve Etkin Eğitim Kurumları firmalarından yapacakları alışverişlerde üyelerimize özel indirim alacaklardır. Şehrimizin ticaretini artırmak adına başlatmış olduğumuz bu uygulama yakın zamanda çok daha katılımcı ile artacaktır. İndirim kervanına katılmak isteyen tüm üyelerimizi ve şehrimizin firmalarını Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamıza bekliyoruz. Protokollerimizin üyelerimize ve firmalarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum” dedi. (Basın Bülteni)

blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.