Dolar 32,5869
Euro 34,7988
Altın 2.513,75
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Bahar şenlikleri dolu dolu etkinliklerle devam ediyor

Bahar şenlikleri dolu dolu etkinliklerle devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
7 Haziran 2022 18:15

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Bahar Şenlikleri dolu dolu etkinliklerle devam ediyor.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Bahar Şenlikleri dolu dolu etkinliklerle devam ediyor.

Öğrenciler hem gündüz hem de akşam saatlerinde düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerde keyifle vakit geçiriyor ve final sınavları öncesi moral depoluyor.

Etkinlikler kapsamında ASÜ Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğü ile ASÜ Kemankeş Topluluğu iş birliğiyle, okçuluk sporuna ilgiyi arttırmak amacıyla bir tanıtım programı düzenlendi. Okçuluğun tarihçesi ve günümüzdeki durumunun anlatıldığı etkinliğe katılanlar, sunumun ardından, kurulan platformda ok atma deneyimi edindi. Topluluk mensubu öğrencilerin ok atmaya dair verdiği kısa bilgilerin ardından katılımcılar en isabetli atışı yapmaya çalıştı. Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri ise el sanatları eserlerinden oluşan bir yılsonu sergisi açtı. Yeni Sosyal Tesis Fuaye Alanındaki sergide geleneksel el sanatlarına dair farklı örnekler katılımcıların beğenisine sunuldu. Öğrencilerin, alan dışı ders kapsamında hazırladığı eserler ilgiyle takip edildi. Doğa Sporları Topluluğu da hareketli yaşam ve egzersizin gündelik hayat pratiği haline dönüşmesine katkı sağlamak adına “Düğüm ve Tırmanma Eğitimi” gerçekleştirdi.

ASÜ Genç Yazarlar Topluluğu “İğde Ağaçlarına Alıntı Yazılar Asma” etkinliği düzenlerken, ASÜ Biyonanotek Topluluğu “Bilim Şenliği,” ASÜ Ahbap Topluluğu “Karaoke Gösterisi,” ASÜ Radyo Televizyon ve Sinema Topluluğu da “Açık Hava Sinema Filmi Gösterisi” düzenledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.