Dolar 32,5827
Euro 35,0155
Altın 2.461,48
BİST 9.905,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 26°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
26°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Baro Başkanı Toprak’ın 19 Mayıs mesajı

Aksaray Barosu Başkanı Av. Ramazan Erhan Toprak; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Baro Başkanı Toprak’ın 19 Mayıs mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
19 Mayıs 2021 00:31

Baro Başkanı Toprak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“19 Mayıs 1919, İstiklal, istikbal ve özgürlük meşalesinin yakıldığı, tükenen umutların yeniden yeşerdiği ve bir ulusun vatanından asla vazgeçmeyeceğini, geleceğini ancak kendinin inşa edeceğini, esaret boyunduruğu altına asla girmeyeceğini haykırdığı günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı günün adıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a attığı bu büyük adımla, mayasında özgürlük ve bağımsızlık bulunan, bu uğurda yüzyıllarca zaferden zafere koşan ancak yoksulluktan, yıllarca süren savaşlardan ve düşman devletlerinin baskı ve oyunlarından bitkin düşmüş Türk Milletini yeniden ayağa kaldırmayı ve bağımsızlığa susamış yürekleri bir araya toplamayı başarmıştır.

Milli ve manevi değerlerimizden asla ödün vermeden şanlı tarihimizden aldığımız güç ile birlik ve beraberliğimizi muhafaza edip, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımalıyız. Çünkü Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ifadesiyle “19 Mayıs Güven, Sevinç ve Hareket Günüdür.”

Yarınlarımızın teminatı, geleceğimizin umudu olan gençler, Ulu Önder Atatürk’ün hayata geçirdiği ilkelerimizi, yeniliklerimizi üstün çalışma ve gayretleri ile sonsuza dek yaşatacak, kendilerine armağan edilen Cumhuriyeti her ne pahasına olursa olsun koruyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını şahsım ve Aksaray Barosu adına kutlar; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anar, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.