Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Başkan adayları tamam, gözler büyük projelerde!

Başkan adayları tamam, gözler büyük projelerde!
Aksaray Anadolu AŞ
9 Ocak 2019 23:42

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli Seçimler için geri sayım sürerken, Aksaray’da belediye başkan adayları belirlendi.

Sadet Partisi henüz aday açıklamasını yapmazken, Ak Parti’de Evren Dinçer, MHP’de Sefer Alkan ve İYİ Parti-CHP ittifakında Özhan Türemiş, Bağımsız olarak da Yaşar Ar Aksaray Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

Seçim takvimi de resmen işlemeye başlarken şimdi tüm gözler adayların Aksaray ile ilgili projelerinde ve aynı zamanda da Belediye Meclis Üyelerinin kimler olacağına çevrildi.

Belediye Başkan adaylarının özellikle Aksaray’ın sorunlarını çözecek projelerinin ne olacağı ve aynı zamanda da bu sorunların çözümünde ekibinin kimlerden oluşacağı vatandaşlar tarafından büyük önem arz ediyor.

Bu noktada Belediye Başkan adaylarının projeler üzerinde yoğun çalışmalar yaptığı ve bir yandan da Belediye Meclis Üyelerinin belirlenmesi noktasında da yoğun çalışmaların yürütüldüğü öğrenildi.

Belediye Meclis Üyelerinin Ocak 15’inden sonra büyük ölçüde netleşmesi beklenirken, başkan adayların projelerini de muhtemelen Şubat ayı başında açıklamaları bekleniyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.