Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Başkan Dinçer: Belediyecilik emek ister, fedakârlık ister

Başkan Dinçer: Belediyecilik emek ister, fedakârlık ister
Aksaray Anadolu AŞ
20 Nisan 2022 14:39

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  belediye personelleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer,  belediye personelleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi.

Gala Delüxe Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve belediye personelleri katıldı. İftar sonrasında işçilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dinçer, “Aksaray’ımız için omuz omuza çalıştığımız mesai arkadaşlarımın öncelikle Ramazan ayını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Dinçer “Aksaray’ımız sürekli büyüyor ve gelişiyor, buna bağlı olarak ihtiyaç ve beklentiler de artıyor. Biz bu sorumluluğu beraber yükleniyoruz. Hep beraber halkımıza kesintisiz hizmet ulaştırıyoruz.

Belediyecilik emek ister, fedakârlık ister. Gece su arızası meydana geliyor, müdahale ediyoruz. Günün herhangi bir saatinde yangın ihbarı alıyor, yangına müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızın cenazesi oluyor, en acılı zamanlarında onların yanında oluyor, defin işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Belediyecilik insan hayatının her aşamasında yer alan ve insanımızın ihtiyacını karşılayan kurumsal yapıdır. Bizler de bu yapının birer parçasıyız ve görevimizin her zaman başındayız.” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLUĞUM BELEDİYEDE GEÇTİ

Kendisinin de belediye işçisi bir babanın çocuğu olduğunu aktaran Başkan Dinçer, “Çocukluğum Belediye’nin tamirhane atölyesinde geçti. Birçoğunuzu o dönemlerden tanıyorum. Çocukluk yıllarımdan itibaren emeğinizi esirgemeden alın terinizle nasıl çalıştığınızı biliyorum.

Belediye hizmeti kesintiye uğramadan sürdürülmesi gereken hizmettir. Bu hizmeti ekip ruhu içerisinde birlikte başarıyoruz. Göstermiş olduğunuz gayret ve özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Size ve ailenize hayırlı Ramazanlar dilerim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.