Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C
Sal 23°C

Başkan Dinçer sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı

Başkan Dinçer sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Mart 2021 12:35

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer 14 Mart Tıp Bayramı münasebeti ile Aksaray İl Sağlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

Aksaray İl sağlık Müdürlüğünde İl Müdürünün ve orada bulunan sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutlayan Başkan Dinçer sağlık çalışanlarına ikramlarda bulundu.

Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının ve belediyenin koordineli olarak çalışarak zorlu bir süreç yaşadıklarını belirten Başkan Dinçer salgına karşı mücadele eden tüm ekiplere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer İl Sağlık Müdürlüğünde sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladıktan sonra Aksaray Belediyesi tarafında yakın bir zamanda Sağlık İl Müdürlüğü yakınlarında hizmete açılan çorba evine geçti.

Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde hizmete açılan çorba evinde Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Sağlık İl Müdürü Kerim Yeşildağ vatandaşlara ve sağlık çalışanlarına çorba ikramında bulundular.

Açıldığı günden itibaren vatandaşların yoğun olarak kullandığı Çorba evinde günün erken saatlerinde ikramlar başlıyor. Günlük ortalama 400 vatandaş yeni açılan çorba evinden hizmet alıyor. Hafta içi her gün sabahın erken saatlerinde başlayan çorba ikramı günün ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.