Dolar 32,6002
Euro 34,7940
Altın 2.410,15
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Başkan Dinçer, üniversite öğrencilerine menemen yaptı

Başkan Dinçer, üniversite öğrencilerine menemen yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
28 Aralık 2021 11:54

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, üniversite öğrencilerin daveti üzerine konuk olduğu öğrenci evinde kendi elleriyle menemen yaptı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, çeşitli programlar vesilesiyle üniversite öğrencileri ile sık sık bir araya geliyor. Yapılan görüşme, toplantı, konferans gibi etkinlerde öğrencilerin fikir ve görüşlerini dinleyen Başkan Dinçer, akademik eğitimlerini alan gençlerin okuduğu bölümle alakalı projeler üretmelerini her platformda dile getiriyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e sosyal medya aracılığı ulaşan Aksaray Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi ve Halkla İlişkiler bölümü öğrencileri, Başkanı evlerine davet etti. Başkan Dinçer’de bu daveti kırmayarak öğrencileri evlerinde ziyaret etti.

Başkan Dinçer’i kapıda karşılayan üniversite öğrenciler, Başkanın sürprizi ile karşılaştılar. Menemenlik malzeme ile öğrenci evine misafir olan Başkan Dinçer, öğrencilerin menemen isteğini de geri çevirmedi.

Üniversiteli gençlerle bir süre sohbet eden Başkan Dinçer, gençlere ve öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği projeleri örneklerle açıkladı. Öğrencilerin vazgeçilmez menüsü olan menemen yapmak için mutfağa geçen Başkan Dinçer, kendi elleriyle menemen hazırladı. Hazırlanan yer sofrasında yenilen yemek sonrası “Beni öğrencilik yıllarıma götürdünüz” diyen Başkan Dinçer, üniversite yıllarındaki arkadaşlığın çok kıymetli olduğundan bahsetti.

Öğrencilerle çay eşliğinde bir süre sohbet eden Başkan Dinçer, öğrenci evinden ayrılmadan önce günün hatırası olarak gençlerle özçekim yaptı. (Haber Bülteni)

blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.