Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Başkan Dinçer: Zorlu sınav sürecinde yanınızdayız

Başkan Dinçer: Zorlu sınav sürecinde yanınızdayız
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ocak 2023 13:15

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından açılan AYT, TYT ve KPSS kurslarında eğitim alan öğrencilerle biraraya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından açılan AYT, TYT ve KPSS kurslarında eğitim alan öğrencilerle biraraya geldi.

Aksaray Belediyesine bağlı sosyal tesiste öğrenciler için kahvaltı programı hazırlayan Başkan Dinçer, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Aksaray’da her alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer, zorlu sınav sürecinde öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

Gençlerin yoğun katılım sağladığı programda konuşan Başkan Dinçer şu ifadeleri kullandı; ‘’ Değerli gençler zorlu bir sınav süreci içerisindesiniz. Hepinizin ayrı ayrı hayalleri var bu hayallere kavuşmak için yoğun bir efor sarf ediyorsunuz. Bizlerde bu süreçte sizin yanınızda olmak sizlere destek olmak için çalışıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği sunmak amacı ile açtığımız kurslar ile AYT, TYT ve KPSS Sınavına girecek öğrencilerimiz için ücretsiz kurslar düzenliyoruz.

AYT ve TYT kursları kapsamında toplam 122 öğrencimize eğitim verdik. Verdiğimiz bu kurslardan 102 AYT öğrencimiz ve 20 TYT öğrencimiz faydalandı. Bu öğrencilerimizden 67 öğrencimiz Eşit Ağırlık, 35 öğrencimiz sayısal ve 20 öğrencimiz sözel bölümlerde hazırlanarak sınava girdi. Düzenlediğimiz kurslarda şuana kadar 2 Bin 500 saat üzerinde ders verildi. 14 Adet deneme yapıldı.

KPSS sınavına girecek memur adaylarımız için açtığımız kursa ise şuana kadar 18 başvuru yapıldı. Bu alanda kayıtlar devam etmektedir. Kurslara şubat ayının ikinci haftasında başlamasını planlıyoruz.’’ Dedi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ilgi ile dinleyen gençler, sınav sürecinde kendilerine destek veren Başkan Dinçer’e teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’de öğrencilere hediye verdi. Programın sonunda öğrenciler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile fotoğraf çektirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.