Dolar 32,5442
Euro 34,8273
Altın 2.429,77
BİST 9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 27°C

Başkan Dinçer’in Gençlik Buluşmaları Programı devam ediyor

Başkan Dinçer’in Gençlik Buluşmaları Programı devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
13 Mayıs 2022 13:43

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Gençlik Buluşmaları programı kapsamında Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Gençlik Buluşmaları programı kapsamında Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Gençlik Buluşmaları Programı dolayısı ile Yunus Emre Anadolu Lisesine giden Belediye Başkanı DR. Evren Dinçer’e Belediye Meclis Üyesi Yakup Kadri Perek eşlik etti.

Her fırsatta gençlerle buluşmaya yönelik programlar düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Yunus Emre Lisesi Konferans salonunda öğrencilerle buluştu. Başkan Dinçer öğrencilere kendi öğrencilik yıllarından bahsetti. Dinçer, gençlere yönelik Aksaray Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalardan bahsetti. Gençlerin sorularını tek tek yanıtlayan Başkan Dinçer, Aksaray Bilim Merkezinden, Kitap Konaklarından, Millet Kıraathanelerinden ve belediyeye ait spor tesislerinden bahsetti. Başkan Dinçer gençleri bu tesisleri gençlerin en güzel şekilde kullanmasını istedi.

Gençlerle uzun uzun sohbet eden Başkan Dinçer, okul yönetimini ve öğretmenleri de ziyaret etti. Öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer, okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Okul yönetimi ve öğretmenler Başkan Dinçer’in yaptığı ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler. (haberaksaray.com/Deniz Kurtoğlu)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.