Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
BİST 9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C

Başkan Evren Dinçer’e bir alkış bir de…

Başkan Evren Dinçer’e bir alkış bir de…
Aksaray Anadolu AŞ
8 Mayıs 2019 00:16

Başkan Evren Dinçer ilk icraatlarıyla farklı olduğunu gösterdi. Önceki başkan Haluk Yazgı giderayak mahallelerin girişlerine bir tabela yaptırdı. Şehrimi seviyorum sloganı haricinde mahallenin adıyla haritası mı desem krokisi mi desem bir de mahallenin sınırlarını gösteren çizim vardı. Sağ altında da Haluk Şahin Yazgı / Aksaray Belediye Başkanı yazıyordu. Bunu ne zaman yaptığı önemlidir. Aday olmadığı kesinleştiği zaman yaptı. Senden sonra kendi partinden bir aday da kazansa bu ismi görmek istemeyecekti. Zaten Haluk Yazgı da kendinden önceki başkanın imzalarını silmişti. Kimin parasıyla ego tatmin ediyorlar anlamış değiliz. Bu yaptıklarının hesabını vermeli başkanlar. Ama vermiyorlar.

Evren Dinçer doğrusunu yaptı ve bu tabelaları değiştirmek yerine devletin parasına kıyamadı ve sadece önceki başkanın adının üzerine kendi adını yapıştırttı. Çok doğru olan bu harekete alkışlamak lazım. Devletin parasını kendi parası gibi gören bu başkanın görev süresince hassas olmasını isteriz. Başkana alkış bu tasarrufu sayesindedir.

Ama Evren başkana bir de eleştirimiz var.

Belediyenin girişindeki Aksaray Belediyesi tabelası önüne T.C. ilave edilmesine neden karşı çıktı bir anlasak. Başkan ve diğer meclis üyeleri niye istemiyor Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan iki harfi. Bu çok üzücüdür. Bu hatta utanç vericidir. Umarız en kısa zamanda bu yanlışlarını telafi ederler. Hatta direkt kendileri meclise sunup bu defa 16 kişi de evet der.

Yusuf GÖKSARAY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.