Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 28°C

Başkan Kayan: Tarım ve hayvancılık hızla gelişiyor

Başkan Kayan: Tarım ve hayvancılık hızla gelişiyor
Aksaray Anadolu AŞ
29 Mayıs 2018 16:16

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Güzelyurt İlçesi’nde iftar yemeği verildi.

Yüzlerce yetiştiricinin katıldığı ve Güzelyurt Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine katılan AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, yemeğin ardından yaptığı konuşmasında 24 Haziran seçimi hakkında bilgiler verdi. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçiminin Türkiye ve Müslüman ülkeler için çok büyük önem arz ettiğini belirten Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Türkiye’nin geleceği, huzur, refah, güvenlik ve gelişim için AK Parti’nin şart olduğunu kaydetti.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ise, “Bizler liderimizi, milletin adamını başkan yapacağız. Gücün ve kararın sahibi aziz milletimizdir. Bugüne kadar, milletin ne halde olduğuyla ilgilenmemiş, onun sofrasına oturmamış, gözlerine bakmamış, derdini paylaşmamış olanlar bu sevdayı asla anlayamazlar” dedi.

Aksaray’ın tarım ve hayvancılık kenti olduğunu belirten Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, kentin nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığını söyledi. Aksaray’ın tarım ve hayvancılık kenti olmasındaki sebebin ise AK Parti hükümetinin olduğunu belirten Başkan Kayan, “Türkiye’deki tarım ve hayvancılık sektörü Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca AK Parti hükümetinde aldığı desteklerin zerresini görmedi. Her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık sektörünü de destekleyerek gelişmesini sağlayan AK Parti hükümeti, bugün çiftçilerimizin, üreticilerimizin yüzünün gülmesinin sebebidir. Tarım ve hayvancılık Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da hızla gelişmesine devam ediyor” dedi.

Gerçekleştirilen iftar yemeğine Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Güzelyurt İlçe Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, AK Parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda üretici katıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.