Dolar 32,5020
Euro 34,7689
Altın 2.491,95
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Açık
Aksaray
25°C
Açık
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Başkan Yazgı: En başarılı belediye biziz!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğünde “yol arkadaşlarım ”dediği işçilerle bir araya gelerek hasbıhal etti.

Başkan Yazgı: En başarılı belediye biziz!
Aksaray Anadolu AŞ
30 Haziran 2017 18:41

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğünde “yol arkadaşlarım ”dediği işçilerle bir araya gelerek hasbıhal etti.

İşçilere hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Göreve geldiğimiz günden beri Aksaray’ımızda birçok ilklere imza attık. Bunu sadece biz tek başımıza müdürlerimizle, başkan yardımcılarımızla değil, sizlerle beraber yaptık. Biliyoruz ki tek başına olmaz bu şeyler hep beraber olur. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bulunduğunuz yerde yapmış olduğunuz çalışmalarla gayretlerle hem bizim yüzümüzü ak ediyorsunuz, hem de yapmış olduğunuz çalışmalarla vatandaşlarımızı memnun ediyorsunuz. Hepimizin gayesi Aksaray da yaşayan bütün hemşerilerimizi memnun etmek. Belediye çalışmaları olarak “başkan ve ekibi bunları yapmış” dedirtmek sizler sayesinde gerçekleşiyor. Sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Yazgı, Aksaray ölçeğindeki iler arasında en başarılı belediyenin Aksaray Belediyesi olduğunun altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü “ Bizim ölçeğimizde ki belediyelere göre en başarılı belediye biziz. Bu hem bizim genel merkezimizden bize iletilen teşekkürler, takdirler hem de diğer yapılan istatiksel çalışmalar sonucunda bunları görüyoruz ki çok kısa zamanda birçok faaliyetin başarılı bir şekilde yapılması, başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi belediyemizin performansının ve gücünün ne kadar büyük olduğunu biz kez daha göstertmiş oluyor. O bakımdan da bizim ölçeğimiz de en başarılı iller arasında sayılıyoruz. Bu çalışmada ve başarıda sizlerin hepinizin emeği var.” dedi.

Biz şehrimizi en iyi şekilde en güzel şekilde görev süremiz içerisinde Allah nasip ederse en iyi hizmeti sunabilmek en iyi çalışmayı sunabilmek bunu yaparken de tek başımıza değil sizlerle beraber bu işi yapabilmek sizlerle beraber bu işi gerçekleştirebilmek onun gayreti içerisinde olacağız, onun çalışması içinde olacağız. Bu sene çok yoğun bir şekilde inşaat sezonu olacak ondan sonra da Allah nasip ederse diğer geri kalan projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalarımız gayretimiz devam edecek. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bu çalışmalarımız daha da güzelleşecek daha da artacak. Sizlerden isteğim istirhamım şu; Aksaray Belediyesinde çalışan her biriniz benim gözümde birbirinizden değerli olan kardeşlerimsiniz, çalışma arkadaşlarımsınız. Ben hep böyle baktım. Biliyorsunuz 3 sene geçti 3 sene boyunca benim bakış açım hep böyle oldu. Hiç birimizin birbirimizden üstünlüğü yok. Tabi ki müdürümüz olacak, başkan yardımcımız olacak biz başkanlık makamında gereken çalışmayı yapacağız bu ast ve üst ilişkileri mutlaka olacak. Ama bir insan olarak bir çalışan olarak her biriniz benim gözümde ayrı bir değeriniz ayrı bir öneminiz var. Ama ne zamana işini en iyi yapana kadar. Benim en büyük düsturum bu sizde biliyorsunuz. Herkesin işini en iyi şekilde yapması, en güzel şekilde gayret etmesi, yapabileceği en güzel hizmeti burada sunabilmesidir. Çünkü aldığımız paralarda hakkımızı helal ettirmemiz lazım. Bu paraları bizlere veren halkımız, hükümetimiz, devletimiz onlara da en güzel şekilde yaptığımız çalışmalarla sizlerin gayretleriyle en iyi noktaya getireceğimize inanıyorum. Birazdan hepiniz çalışma alanlarınıza geçeceksiniz bende bundan sonraki haftalar içerisinde inşallah çalıştığınız alanlar da sizleri de ziyaret ederek beraber hangi çalışmayı yapıyoruz. Hangi noktada neleri yapsak daha iyi noktaya getiririz değerlendirmelerimiz olacak. Ben şimdiden yapacağınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.