Dolar 32,3865
Euro 35,0590
Altın 2.326,65
BİST 9.096,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Başkan Yazgı, İngiltere’de istikrara vurgu yaptı

AK Parti İngiltere Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen toplantıya katılan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Kastamonu Milletvekili Mustafa Gülşen ve AK Parti Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka, 1 Kasım seçimleri için İngiltere Türk toplumunun sandığa giderek istikrara oy vermesini istediler..

Başkan Yazgı, İngiltere’de istikrara vurgu yaptı
Aksaray Anadolu AŞ
20 Ekim 2015 18:16

Diyanet Vakfı konferans salonunda düzenlenen toplantıda Aksaray’ı anlatan Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’ın tanıtılması ve markalaşması için projelerinden örnekler verdi.

ksaray’daki maneviyat önderlerinden Somuncu Baba’nın filminin çekildiğini belirten Yazgı, filmin fragmanını izleterek “Fatih Sultan Mehmet’i yetiştiren Akşemseddin’in hocası Somuncu Baba Aksaray’dadır. Somuncu hazretlerinin filmini yaptık, yakında gösterime girecek. İnşallah burada da bir gösterim gerçekleştiririz” dedi.
II. Kılıçaslan’ın mührünün Aksaray’da olduğuna dair bilgiler aktaran Başkan Yazgı, Aksaray Valiliği ile Belediye’nin katkıları ile çekilen Aksaray’ı tanıtan, ‘Dam Başında Oturur’ türküsünün belgesel klibini de toplantıya katılanlara izletti.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetlerin, merkezi hükümet ile uyum sayesinde gerçekleştirdiğinin altını çizen Yazgı, 7 Haziran seçimlerinin ortaya çıkardığı istikrarsızlık nedeniyle sıkıntı yaşamaya başladıklarını söyledi. İstikrar için 1 Kasım seçimlerinde halkın oyunu mutlaka kullanması gerektiğine işaret eden Aksaray Belediye Başkanı, toplantıda, “oy verme günlerinde mutlaka sandığa gidip istikrara oy verin” çağrısında bulundu.
Kastamonu Milletvekili Mustafa Gülşen ise 13 yıllım istikrarın birilerini rahatsız ettiği söyleyerek 1 Kasım telafi olmayacağını belirtti.

AK Parti Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka da yaptığı konuşmada; Türkiye’nin birçok konuda çağ atladığını söyleyip “Bir oydan ne olacak demeyin ve bu seçimde oy verin” diyerek, özellikle hanımları duyarlı olmaya çağırdı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.